Amestec pentru prepararea blatului Red Velvet Cake 400 g Gluten Free
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Amestecul fără gluten pentru prepararea renumitului tort Red Velvet. Pregătirea în sine este simplă și poate fi făcută de oricine, chiar și de un cofetar începător. Puteți decora blatul cu cremă de unt, umpluturi, decorațiuni comestibile sau fructe. Produsul nu conține ulei de palmier, coloranți AZO, materii prime modificate genetic sau gluten.
Mod de preparare
Încălziți cuptorul la 175 ° C. Amestecați 140 g de unt după care adaugați amestecul finit, 4 ouă și se mixează 5 - 8 minute la viteză medie până se omogenizează. Ungeți forma pentru copt cu ulei și apoi turnați aluatul. Coaceți 45 - 50 min după care se lasă la răcit și se ornează cu cremă de unt, vanilie și căpșuni.
Valoare nutritivă medie la 100 g
Valoare energetică | 1800 kJ |
Valoare energetică | 430 kcal |
Grăsimi | 24, 0 g |
- dintre care acizi grași saturați | 1,5 g |
Glucide | 50,0 g |
- dintre care zaharuri | 25,0 g |
Proteine | 4,9 g |
Compoziție
zahăr, făină de orez, amidon (porumb), umectant: E420, emulgator: E475, E433, cacao, agent de ridicare: E450, E500, regulator de aciditate: E575, îngroșător: E412, E466, aromă, sare, culoare: E120.
Alergeni
Poate conține urme de: ouă, lapte și nuci.
Parametri suplimentari
Categorie: | Amestecuri și preparate |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!