PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Datorită structurii sale, fondantul negru rulat este flexibil, neted, ușor de utilizat și se întărește complet după procesare. Este potrivit pentru fiecare cofetar începător și profesionist. Puteți crea cu ușurință diferite forme sau decorațiuni din fondant. Produsul nu conține gluten sau lactoză.
Mod de preparare
Vei folosi aproximativ 500 g de fondant pentru un tort rotund standard cu diametrul de 25 cm. Pentru a îmbunătăți elasticitatea, vă recomandăm să adăugați Tylo Powder și apă. Raportul optim este de o linguriță la 250 g de fondant. Înainte de aplicare, vă recomandăm să amestecați bine și să rulați cu o rolă pe un strat subțire, de ex. zahăr pudră.
Sfaturi și ponturi
- lăsați fondantul la temperatura camerei înainte de utilizare
Valori nutriționale medii în 100 g
Valoare energetică | 1619 kJ |
Valoare energetică | 387 kcal |
Grăsimi | 2,9 g |
- din care acizi grași saturați | 0,8 g |
Carbohidrați | 90,0 g |
- din care zaharuri | 81,0 g |
Proteinele | 0,0 g |
Sare | 0,0 g |
Compoziție
Amidon de porumb, arome, glucoză, ulei de palmier, zahăr, amidon de tapioca Culoare: E171 Regulator de aciditate: E330
Agent de ingrosare: E413 Umidificator: E422 Conservant: E202
Alergeni
Poate contine urme de: migdale.
Parametri suplimentari
Categorie: | Pastă de acoperire (fondant) |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!