Fructe dezhidratate în ciocolată cu lapte 255 g
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Fructele dezhidratate sunt o metodă modernă de uscare, deshidratare prin liofilizare (liofilizare). Fructul își păstrează culoarea, gustul și este aproape identic cu fructul original, în plus, își păstrează până la 98% din valoarea sa nutritivă. In combinatie cu delicioasa ciocolata cu lapte Callebaut, este potrivita pentru consumul direct, pentru decorarea sundaes-urilor cu inghetata, ingredient in musli, sorbete, terci, dar si pentru coacere si decorare deserturi sau prajituri.
- cantitate: 255 g
Valori nutriționale medii la 100 g
Valoare energetică | 2268 kJ |
Valoare energetică | 544 kcal |
Grăsimi | 32 g |
- din care acizi grași saturați | 20 g |
Carbohidrați | 55 g |
- din care zaharuri | 51 g |
Proteinele | 6,8 g |
Sare | 0,25 g |
Compoziție: ciocolata cu lapte min. 87% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator lecitină de soia, aromă naturală de vanilie. Substanță uscată de cacao: min. 33%), fructe liofilizate min. 10%. Poate contine urme de nuci.
Parametri suplimentari
Categorie: | Fructe liofilizate |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!