PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Pasta de trandafiri este populară și ideală pentru aromatizarea smântânii, frișcă, înghețată, ciocolată, aluat și alte umpluturi. Acestea adaugă un gust delicios prăjiturii, macaroanelor și tartelelor. Sunt potrivite și pentru coacerea ganache-ului de ciocolată. Puteți decora deserturile aromate cu flori comestibile.
Mod de utilizare
Adăugați doza recomandată în aluat, smântână sau pandișpan. Dacă coaceți la temperaturi peste 200 ° C, adăugați mai multă pastă de condimente, deoarece temperatura ridicată reduce intensitatea gustului.
Compoziție
sirop de glucoză, aromă, colorant: E160a, E162.
Parametri suplimentari
Categorie: | Arome și pastă aromată |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!