Gelatină alimentară vegetală 20 g
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Gelatina vegetală este o pulbere albă obținută din alge marine, fără aromă și este ingredientul de bază pentru prepararea mâncărurilor dulci și sărate, a prăjiturii cu brânză, a sufleurilor și a deserturilor cu cremă sau fructe. Potrivit pentru vegani și vegetarieni.
Vă rugăm să rețineți că gelatina vegetală diferă de gelatina animală, așa că o rețetă care conține gelatină poate necesita un alt tip de preparat.
Mod de utilizare:
Se dizolvă 5 g de gelatină în 75 ml apă rece și se lasă să stea aproximativ 10 minute. Se toarnă gelatina dizolvată în 450 ml apă clocotită și se amestecă constant. După 5 - 10 minute, gelatina începe să se solidifice.
Compoziție
agent de îngroșare (caragenan - E407), regulator de aciditate (citrat de sodiu - E331), sare, înlocuitor (clorură de potasiu - E508), dextroză.
- cantitate: 20 g
Parametri suplimentari
Categorie: | Gelatine |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!