Glazură albă Ganache - Ciocolată albă 260 g
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Ganache-ul este o glazură de ciocolată franceză, care are câteva avantaje față de glazurile convenționale și devine din ce în ce mai popular în rândul cofetariilor. Glazură ganache poate fi folosită ca umplutură pentru creme, glazură pentru cheesecake, torturi, cupcakes sau ca umplutură pentru prăjituri.
Procedură
Tot ce trebuie să faceți este să încălziți glazura ganache albă finită în cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau să o încălziți în mod clasic intr-un bol sau vas pe bain marie. Ganache-ul se întărește la frigider. 1 pachet este suficient pentru a acoperi un tort cu diametrul de 25 cm sau o umplutură dublă a unui tort cu diametrul de 20 cm sau un decor de 20 - 25 de cupcakes.
1. Dacă doriți să-l folosiți pentru a umple un tort - ajunge să amestecați bine ganache-ul într-o consistență cremoasă ușoară, introduceți ganache-ul intr-un poș și umpleți.
2. Dacă doriți să folosiți ganache-ul pentru a acoperi torturi, incalziți compoziția in cuptorul cu microunde pentru aproximativ 1 minut la 340W sau intr-un vas pe bain marie - doar amestecați compoziția pănă ajungeți la o consistența cremoasă si umpleți poșul pentru decorare. Alege un dui potrivit și decorează.
3.Pentru a face o cremă solidă de unt, amestecați acest amestec cu 150 g de unt într-un bol. Se amestecă totul la viteză mare timp de aproximativ 5 minute.
Compoziţie
grăsime vegetală (palmier, unt de shea), zahăr, lapte praf degresat, smântână praf, emulgator: E322 (soia), aromă.
Parametri suplimentari
Categorie: | Topping-uri cu grăsimi |
---|---|
Culori: | Alb |
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!