Glazură neagră Ganache - Ciocolată neagră 260 g
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Ganache este un glazură de ciocolată franțuzescă care are mai multe avantaje față de glazurile obișnuite și devine din ce în ce mai populară printre cofetari. Acoperirea ganache poate fi folosită ca umplutură pentru creme, acoperire pentru cheesecake, prăjituri, cupcakes sau ca umplutură pentru deserturi.
Mod de utilizare
Este suficient să încălziți glazura de ganache albă finită în cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau să o încălziți clasic la bain marie. Ganache-ul se va întări la frigider. 1 pachet este suficient pentru a acoperi un tort cu diametrul de 25 cm sau o umplutură dublă a unui tort cu diametrul de 20 cm sau pentru a decora 20-25 de cupcakes.
1.Dacă doriți să o utilizați pentru a umplerea torturilor - doar bateți glazura în mod corespunzător până la o consistență cremoasă ușor aerisită, umpleți punga și umpleți.
2. Dacă doriți să folosiți ganache pentru a acoperi torturile, încălziți amestecul în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 1 minut la 340W sau într-o oală la bain marie - doar amestecați corect amestecul pănă la o consistență cremoasă și umpleți punga de decor. Alegeți un dui potrivit și decorați.
3. Dacă doriți să faceți o cremă solidă de unt, amestecați acest amestec și 150 g de unt într-un bol. Se amestecă totul la viteză mare timp de aproximativ 5 minute.
Compoziție
grăsime vegetală (palmă, unt de shea), zahăr, lapte praf degresat, smântână praf, emulgator: E322 (soia), aromă.
Parametri suplimentari
Categorie: | Topping-uri cu grăsimi |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!