PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Fructele liofilizate sunt o metodă modernă de uscare, deshidratare prin liofilizare (liofilizare). Fructul își păstrează culoarea, gustul și este aproape identic cu fructul original, în plus, își păstrează până la 98% din valoarea nutritivă. Poate fi consumat direct sau rehidratat. Este potrivit pentru decorarea cupelor cu inghetata, ingredientelor muesli, sorbetelor, terciului, dar si pentru coacere si decorare deserturi sau torturilor.
- Sunt necesare 800 g până la 1 kg de fructe proaspete pentru a obține 100 g de fructe uscate liofilizate
- Continut: 30 g (facut din 300 g de fructe proaspete)
Valori nutriționale medii la 100 g
Valoarea energetică | 1076 kJ |
Valoarea energetică | 257 kcal |
Grasimi | 1,6 g |
- din care acizi grași saturați | 0,01 g |
Carbohidrați | 66,4 g |
- din care zaharuri | 56 g |
Proteinele | 3,9 g |
Sare | 0,01 g |
Compozitie: 100% mango deshidratat prin procesul de liofilizare (proces de liofilizare).
Parametri suplimentari
Categorie: | Ingrediente de cofetărie fără gluten |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!