COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Material de acoperire maro - fondant rulat cu aromă de ciocolată Renshaw 250 g

Material de acoperire maro - fondant rulat cu aromă de ciocolată Renshaw 250 g
Disponibilitate Pe stoc (1 buc.)
Livrare la:
22.11.2024
Opțiuni de transport
Cod: R02870
17,37 Lei –14 % 14,90 Lei
Material de acoperire maro - fondant rulat cu aromă de ciocolată Renshaw 250 g
52241 hneda potahovacia hmota rolovany fondan cokoladova prichut renshaw 250 g
17,37 Lei –14 %

PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse

Transport gratuit oferit de la 500 lei

Livrare în 1 zi după expediere

Returnare în 30 de zile gratuit

Învelișul maro cu aromă de ciocolată este foarte puternic și elastic. Vă rugăm să rețineți că acest fondant are o structură mai puternică decât fondantul standard Renshaw. Datorită suprafeței sale netede, este potrivit pentru acoperirea prăjiturilor și deserturilor, dar poate fi folosit și pentru producerea de decorațiuni comestibile, figurine și alte ornamente. Pentru a acoperi o prajitura rotunda cu diametrul de 24-26 cm sau o prajitura patrata cu dimensiunile de 20x20 cm ai nevoie de aprox. 0,5 kg de fondant. Produsul este potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Mod de utilizare:

Întindeți o farfurie suficient de mare pentru a acoperi uniform partea de sus și de jos a tortului, inclusiv părțile laterale. Când transportați farfuria, puteți ajuta cu un tub lung sau rola, pe care puteți întoarce cu ușurință o farfurie de fondant cu zahăr. Așezați farfuria deasupra prăjiturii și lăsați restul peste marginile tortului. Folosiți un cuțit pentru a tăia părțile în exces ale fondantului, dar aveți grijă să păstrați suficient material pentru a acoperi șoldurile. La acoperire, puteți ajuta cu un „fier de călcat”, care asigură o suprafață netedă și plană și, în plus, evită bulele. Apăsați ușor foaia de material, astfel încât să nu o trageți în jos, ceea ce ar putea cauza ruperea materialului. După acoperire, tăiați resturile astfel încât să lăsați cca 1 cm surplomba, puteți pune aceste surplome sub tort folosind un „fier” de plastic sau o spatulă.

După deschidere, înfășurați bine materialul în folie alimentară, asigurându-vă că nu intră în contact cu aerul, ceea ce face ca materialul să se întărească.

Valori nutriționale medii în 100 g

Valoare energetică 1698 kJ
Valoare energetică 402 kcal
Grăsimi 9,6 g
- din care acizi grași saturați 5,3 g
Carbohidrați 79 g
- din care zaharuri 77 g
Proteinele 1 g
Sare 0,02 g

 

Formula produsului

zahăr, sirop de glucoză, ulei de palmier, apă, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, umectant (E422), emulgator (E471), stabilizatori (E413, E466), arome, regulator de aciditate (E330)

Alergeni

fabricat într-o fabrică care prelucrează nuci

Parametri suplimentari

Categorie: Pastă de acoperire colorată (fondant)
Culori: Maro
Coacere: Ingrediente
Greutate inclusiv ambalaj (brut): 250 g
Greutate netă: 250 g

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: