Prăjitură crocantă de caramel- amestec 400 g
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Amestec pudră gata preparat pentru prepararea unui tort de caramel crocant. De asemenea, aluatul poate fi folosit pentru a face brioșe, pur și simplu turnați aluatul în jumătate din cupele pentru brioșe, puneți-le într-o formă de brioșe și coaceți-le.
Procedura
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei, preîncălziți cuptorul la 160°C, puneți amestecul într-un castron, adăugați 200g de unt; 3,5 ouă (175g), 35ml de apă și amestecați la viteză mică timp de 4 minute până când se omogenizează. Se toarnă aluatul în forma de copt (20 cm diametru, 24 cm) și se coace la 160 °C timp de 70 de minute.
Valoarea nutritivă medie
Valoarea energetică | 1604 kJ |
Valoarea energetică | 383 kcal |
Grăsimi | 3 g |
- din care acizi grași saturați | 3 g |
Carbohidrați | 82,6 g |
- din care zaharuri | 82,6 g |
Proteine | 5 g |
Compoziție
zahăr, făină de grâu, ulei și grăsime vegetală (bambus, palmier, rapiță); agent de creștere E450, E500, E334; sirop de glucoză uscat, emulgator E472b (palmier, rapiță); E477 (palmier), E322 (soia), sare, amestec de malț (sirop de glucoză, sirop de orz, extract de zmeură), lapte praf degresat, ierburi și mirodenii (scorțișoară), conservant E202, apă, agent de îngroșare E415, lapte degresat condensat, aromă (lapte), zahăr caramelizat, sirop de zahăr invertit, colorant E160b, aromă naturală. Poate conține urme de ouă și lupin.
Volum: 400 g
Parametri suplimentari
Categorie: | Amestecuri și preparate |
---|---|
Coacere: | Ingrediente |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!