Aparat de temperat ciocolata + 3 boluri de temperare din oțel inoxidabil ca și cadou
PRODUSE ÎN STOC peste 30.000 de produse
Transport gratuit oferit de la 500 lei
Livrare în 1 zi după expediere
Returnare în 30 de zile gratuit
Aparat de temperat pentru producerea ciocolatei va fi apreciat de cei care lucrează cu ciocolată în cantități mai mari. Temperorul are 2 grade de reglare a temperaturii, unul este folosit pentru a topi ciocolata și celălalt pentru a menține materia primă dizolvată.
Procedura
Turnați glazura de ciocolată într-un castron, selectați temperatura dorită și începeți să încălziți. Termostatul menține temperatura aleasă pe toată durata dizolvării.
Specificatii tehnice
Voltaj: 220 - 240 V
Frecvență: 50 Hz
Putere: 25 Watt
Cum se lucrează cu un temperer? Manual
- Introduceți vasul de topire în cavitatea de încălzire.
- Conectați unitatea de bază la o priză.
- Rotiți comutatorul de comandă în poziția „topire” (II) pentru a preîncălzi timp de aproximativ 10 minute.
- Puneți masa de ciocolată sau glazura în oală pentru a o topi. Cantitatea maximă de material este de 250 g, nu umpleți excesiv bolurile de călire.
Notă: Dacă utilizați ciocolată bloc, tăiați sau radeți ciocolata în bucăți mici pentru a reduce timpul de topire. - Se amestecă ocazional masa în timpul procesului de topire.
Atenție: Nu utilizați linguri ascuțite, cuțite sau instrumente, deoarece puteți zgâria suprafața bolului de călire. - Când ciocolata se topește, rotiți comutatorul în poziția de menținere a temperaturii (I).
- Folosiți ciocolată sau glazură după cum este necesar.
- Când ați terminat, rotiți comutatorul în poziția oprit (0).
- Scoateți ștecherul din priză.
Pentru a face temperatorul să dureze mai mult: Îngrijirea tempererului
- Înainte de curățare, opriți întotdeauna unitatea de bază și scoateți ștecherul din priză.
- Nu scufundați niciodată aparatul în apă.
- Ștergeți baza dispozitivului cu o cârpă umedă curată.
- Clătiți vasele de topire în apă fierbinte cu săpun și curățați-le.
- Nu puneți vasele sau baza în mașina de spălat vase.
- Nu utilizați obiecte ascuțite pentru a curăța aparatul sau recipientele.
Principiile utilizării sigure
RECAUȚII IMPORTANTE DE SIGURANȚĂ - Citiți înainte de utilizare
Temperorul este conceput NUMAI PENTRU UTILIZAREA ACASĂ!
Atunci când utilizați aparate electrice, trebuie respectate întotdeauna măsurile de siguranță de bază:
- Citiți toate instrucțiunile înainte de utilizare.
- Nu atingeți suprafețele fierbinți. Folosiți întotdeauna mânerul.
- Pentru a vă proteja împotriva șocurilor electrice, nu introduceți cablul de alimentare, prizele sau unitatea inferioară în apă sau în orice alt lichid.
- Aveți grijă atunci când aparatul este utilizat de sau lângă copii.
- Deconectați aparatul atunci când nu îl folosiți și înainte de curățare. Lăsați să se răcească bine înainte de curățare și depozitare.
- Nu utilizați aparatul cu un cablu sau o priză deteriorată sau după ce aparatul nu funcționează corect sau a fost deteriorat în vreun fel. Returnați dispozitivul producătorului / distribuitorului pentru verificare, reparare sau reglare.
- Folosiți întotdeauna mufele și tensiunile corecte.
- Nu utilizați aparatul cu accesorii sau un vas de topire care nu sunt recomandate de producător, deoarece acest lucru ar putea duce la accidente.
- A nu se utiliza în aer liber. Produsul este destinat exclusiv utilizării în interior.
- Nu lăsați cablul de alimentare să atârne peste marginea unei mese sau a unei partiții și nu atingeți suprafețele fierbinți.
- Nu așezați aparatul pe o suprafață fierbinte sau lângă un arzător fierbinte sau pe gaz sau într-un cuptor.
- Nu folosiți aparatul sau vasele de topire în cuptorul cu microunde.
- Fiți extrem de atenți când mutați aparatul cu lichid fierbinte.
- Rotiți comutatorul în poziția „0” înainte de a scoate ștecherul din priză.
- Nu utilizați dispozitivul pentru alte utilizări decât cele prevăzute. Aparatul este destinat exclusiv topirii ciocolatei în cuburi sau a toppingurilor comestibile.
- Pentru a reduce riscul de electrocutare, utilizați doar un vas de topire detașabil. Nu introduceți sau dizolvați materialul direct în bază.
- Nu topiți ciocolata sau glazura la o înălțime deasupra liniei „MAX” marcată pe vasul de topire.
- PĂSTRAȚI ACESTE INSTRUCȚIUNI.
Parametri suplimentari
Categorie: | Temperarea ciocolatei |
---|---|
Coacere: | Ustensile |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!